Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   VSCO

La première

    ·  Allmänt
Hallå där
 
Idag är det endast en vecka kvar tills jag får sommarlov och det känns hur bra som helst. Nästa vecka är jag ledig från alla mina mattelektioner och jag inga uppgifter eller prov kvar i skolan, så den sista tiden kommer bara flyga förbi. Känns som det finns massor av spännande saker som man har att se fram emot i sommar också, t.ex. så ska jag och tjejerna campa på Bråvalla festival, men även sköna grillkvällar med massa vänner och utan att jinxa något så ser det ut som att det kan bli sommar på riktigt i år. Det har ju varit varmt några dagar lite här och var de senaste veckorna och det gör mig extra sugen på att shoppa så man kan sätta ihop fina sommaroutfits.
 
För övrigt har denna dag varit väldigt bra, jag hade sovmorgon till 12 men vaknade ändå vid 9. Jag älskar att vara ensam och kunna ta det lugnt på morgonen. Man kan lyssna på lite nice musik samtidigt som man sitter och dricker kaffe och äter frukost i lugn och ro, det är verkligen min favoritstund på dagen! 
 
Anyways, detta är ju då mitt första inlägg och ska försöka uppdatera med nya inlägg relativt ofta och inte så sporadiskt.
 
Laters!
Agnes Andersson, 1999, Finspång.

• • •








Design