Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   VSCO

Vingt jours

    ·  Allmänt
Hello peeps

Tar nog tillbaka det där med regelbunden uppdatering hehe, får ta det som det kommer helt enkelt. Under tiden som gått sen sist så har jag hunnit ta sommarlov, är så vansinnigt skönt att slippa massa plugg ett tag. Början på lovet har varit väldigt bra, har umgåtts med mes amis och vänt på dygnet lite. Hittills har jag sovit ganska länge varje dag (typ kl 12) men jag ska verkligen försöka att inte sova bort dagarna och ta vara på det fina vädret osv, man får ju lite ångest om man sitter inne hela tiden. 

Idag gick jag upp kl 9, vilket i alla fall är relativt skapligt och så började jag fixa för brunchen som jag och tjejerna skulle äta hos mig. Efter det tog vi en tripp in till City med Jacke och strosa runt lite där ett tag, supermysigt! Så man kan ju klart säga att dagen har varit lyckad. Pappa beställde även biljetten till Bråvalla idag, så det är bara att tagga nu när det är 20 DAGAR kvar. 

Bye bye!





 Fick en smalare marmorbricka av mamma som en liten sommarpresent och har också inhandlat ljusstaken som jag ville ha hihi.




Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din e-mail (publiceras ej)


Din blogg


Din kommentar

Agnes Andersson, 1999, Finspång.

• • •








Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo